Direct naar content

Publicatie

Waaier Ernstige RekenWiskundeproblemen en dyscalculie MBO
H. Veltman, M. Dolman en E. Ketelaars
 • Onderwijssector:
  Beroepsonderwijs
 • Uitgever / Jaar:
  Masterplan Dyscalculie / 2014
 • Aantal pagina's:
  20
 • Prijs (excl. verzendkosten):
  € 0,00
 • Bestelnummer:
  251706
Waaier Dyscalculie MBO

Speciaal voor zorgcoördinatoren, rekencoördinatoren en rekenspecialisten die gesprekken voeren met én over een student met ernstige rekenwiskunde-problemen ontwikkelde Masterplan Dyscalculie een waaier. De waaier bevat praktische tips voor het voeren van deze gesprekken met studenten, ouders, studieloopbaanbegeleider, docenten, BPV-begeleider en externen. Het is gebaseerd op het protocol Ernstige RekenWiskunde-problemen en Dyscalculie MBO (ERWD3).
Goede communicatie en goede samenwerking tussen school, ouders, student, BPV-begeleider en externen zijn belangrijk als het gaat om het verbeteren van de leerprestaties van een student met ernstige rekenwiskunde-problemen. In de waaier staat kort en krachtig de rol van iedere partner beschreven. Daarnaast zijn puntsgewijs mogelijke gespreksonderwerpen opgenomen, evenals de afspraken die tijdens deze gesprekken gemaakt zouden moeten worden.

De waaier is gratis (maximaal 5 stuks), u hoeft alleen de verzendkosten te betalen. Als u meer exemplaren wilt, kunt u contact opnemen met Hannelore Veltman (h.veltman@kpcgroep.nl)

 • Download PDF

Publicaties

pubicatieKPC Groep is uitgever van boeken, dvd's en andere producten.


Contact met adviseur