Direct naar content

Atelier docentprofessionalisering

 • Doelgroepen
  Directeuren, Schoolleiders, HR professionals
 • Onderwijssector
  Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs, Beroepsonderwijs
 • Data
  20 juni 2016
 • Prijs
  € 0,00
 • Locatie
  's-Hertogenbosch

Doel

Het versterken van het lerend vermogen van scholen door professionalisering van leraren van een individueel naar een meer collectief perspectief te brengen.

Inhoud
Schoolleiders en HR functionarissen worden uitgenodigd om aan de hand van eigen vraagstukken en concrete praktijkvoorbeelden manieren te onderzoeken om persoonlijke doelen van leraren en schoolontwikkeling meer op elkaar af te stemmen en te verbinden.

Werkwijze
Het programma bestaat uit afwisselende sessies van kennisdelen en ontwerpen. KPC Groep brengt in haar ervaring met de begeleiding van professionele leergemeenschappen, bestuursacademies en academische opleidingsscholen. Ook delen we inzichten en aanbevelingen vanuit onderzoek van hoogleraar docentprofessionalisering Marjan Vermeulen.

Opbrengst
Inzicht in en concrete stappen voor het versterken van de verbinding tussen de professionele ontwikkeling van leraren en schoolontwikkeling.

Omvang
De professionalisering vindt plaats op 20 juni 2016 en duurt van 15.30 - 19.30 uur. Het maximum aantal deelnemers bedraagt 30. De bijeenkomst wordt verzorgd door o.a. Ton BruiningEvelien Loeffen en Emerance Uytendaal.

Directeur/adviseur beroepsonderwijs

Direct naar:

Bekijk het aanbod opleidingen en trainingen per onderwijssoort.

Cedeo- en CRKBO-erkend

KPC Groep verzorgt een breed scholingaanbod voor po, vo en mbo. Onze opleidingen en trainingen zijn Cedeo- en CRKBO-erkend.