Direct naar content

De Kennisparade: inspiratie voor kwaliteit in primair en voorgezet onderwijs

 • Doelgroepen
  Docenten, Leerkrachten, Schoolleiders, Bestuurders, Intern begeleiders, Lerarenopleiders
 • Onderwijssector
  Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs
 • Data
  13 november 2013
 • Prijs
  € 40,00
 • Locatie
  Lunteren

Inhoud

KennisparadeOp 13 november kunt u zich te midden in de schitterende bossen van Lunteren onderdompelen in De Kennisparade: een kleurrijke dag vol inhoud, cultuur, muziek en lekker eten & drinken. Ervaar op deze dag zelf wat praktijkgericht onderwijs allemaal oplevert voor u en voor scholen. De Kennisparade is een bron van inspiratie voor iedereen met hart voor kwaliteit in het primair en voortgezet onderwijs. Hoor, leer, discussieer en raak geïnspireerd! De Kennisparade is een co-productie van KPC Groep met APS, CPS, PO-Raad en VO-raad.

Onderzoeksprojecten door, met en in scholen
De Kennisparade is een ware belevenis vol voorstellingen, voordrachten, vermaak en veel ontmoeting! Struin langs verschillende podia waar tientallen onderzoeksprojecten – die door, met en in scholen zijn uitgevoerd – op creatieve wijze worden gepresenteerd. De voordrachten worden verlevendigd met culturele intermezzo’s vol muziek, poëzie en theater. Wilt u bij bepaalde projecten meer de diepte in gaan? Schuif dan aan bij een interactieve workshop of inhoudelijke discussie.

Kom ook
Kom ook en ontdek op De Kennisparade hoe praktijkgericht onderzoek de kwaliteit van uw onderwijs kan verbeteren. De Kennisparade heeft voor ieder wat wils. Bepaal uw eigen tempo en programma en laat u verrassen!

Bestel ticket
U koopt een ticket voor De Kennisparade voor € 40,00 via www.kennisparade.nl.  
Wanneer u het bedrag heeft overgemaakt, ontvangt u uw ticket digitaal per mail. Print dit ticket uit en neem het mee naar De Kennisparade op 13 november 2013 in Lunteren.

Direct naar:

Bekijk het aanbod opleidingen en trainingen per onderwijssoort.

Cedeo- en CRKBO-erkend

KPC Groep verzorgt een breed scholingaanbod voor po, vo en mbo. Onze opleidingen en trainingen zijn Cedeo- en CRKBO-erkend.