Direct naar content

Big Picture Week 2014 (i.s.m. Vereniging Big Picture Nederland)

 • Doelgroepen
  Leerlingen, Docenten, Ouders Verzorgers, Managers
 • Onderwijssector
  Voortgezet onderwijs, Beroepsonderwijs
 • Data
  22 tot 27 september 2014
 • Prijs
  --

Doel

De Big Picture week (editie 4) is een zesdaagse vol inspiratie, kennisdeling en verrassende inzichten rond persoonlijk leren. Deze keer met een zeer internationaal karakter. Vereniging Big Picture NederlandNiet alleen collega’s uit de Verenigde Staten maar ook uit het Europese Leonardo-BPL project presenteren zich.

Inhoud

Timetable Big Picture Week 2014

* Klik op de afbeelding om te vergroten

Inspiratiebijeenkomsten
Programma inspiratiedagen Big Picture Week 2014			Kennismaken door mee te lopen met leerlingen en leraren op Big Picture Scholen Kastanjecollege in Maassluis (vmbo/havo), Prakticon in Doetinchem (pro) of MET in Waalwijk (pro). In samenwerking met een medewerker van BPL USA. Uw investering bedraagt € 150,- ochtend en  € 200,- hele dag.
* Klik op de afbeelding voor het volledige programma.

The Big Bang: ´De school uit om te leren´
Programma Big Bang Big Picture WeekGeorganiseerd door de Vereniging BP NL met: persoonlijke verhalen door Elliot Washor en Timothy L. Jenkins, colleges en workshops door collega’s van Big Picture USA en presentaties van BPL scholen in Nederland en scholen uit Italië, Turkije, Roemenië en Bulgarije die deel uitmaken van het Europese Leonardo-BPL project. Investering voor BPNL leden € 95,- p.p. Voor niet leden € 150,- p.p. U ontvangt een certificaat van deelname dat u kunt gebruiken in het kader van het Lerarenregister.
* Klik op de afbeelding voor het volledige programma.

The Big Bang vindt plaats op een prachtige locatie. We worden voor de BPL conferentie 'De school uit om te leren' op 24 september gastvrij ontvangen in het spiksplinternieuwe gebouw van Praktijkcollege De Dreef, Alexander Dumaslaan 7 in Amsterdam.

Big Bang

 The Advisors Training
Programma Advisory Trainingen Big Picture Week 2014Een training van vijf dagdelen door Timothy Jenkins en Eunice Mitchell, met onder andere het werken met persoonlijke leerplannen, leren in de echte wereld, authentieke assessments, het creëren van de advisory cultuur, kleinschalige schoolorganisatie, ouderparticipatie. Overnachting mogelijk indien gewenst.
Investering voor BPNL leden € 800,- p.p. Voor niet leden € 950,- p.p. U ontvangt een certificaat van deelname dat u kunt gebruiken in het kader van het Lerarenregister.
* Klik op de afbeelding voor het volledige programma (pdf).

Peer review door team van drie ‘peers”
Een samenwerking van BPL USA, VBPNL, KPC Groep. Op basis van observaties (10 distinguishers en 3 RRR) en gesprekken met ouders, leerlingen, leraren en schoolleiding krijgt u een advies over de BPL kwaliteiten en ontwikkelpunten voor uw school. Bij het Review Report krijgt u de verklaring van BPL USA dat u gebruik kunt maken van het BPL logo op uw website. Deze mogelijkheid wordt maximaal vier keer aangeboden. Alleen voor leden van de Vereniging BPL.
Investering voor BPNL leden € 2500,- . 

Aangezien het programma scholingsactiviteiten betreft zijn deze vrijgesteld van btw.

Werkwijze
Tijdens de Big Picture Week staan het delen van kennis en ervaring, inspiratie en professionalisering centraal. Dit gebeurt in de vorm van persoonlijke verhalen, presentaties, trainingen en visitaties op scholen.

Omvang
De Big Picture Week bestaat uit verschillende onderdelen, zoals de Big Bang, trainingen, workshops en inspiratiebijeenkomsten. De omvang is afhankelijk van de door u gekozen programma-onderdelen.

Inschrijven

Direct naar:

Bekijk het aanbod opleidingen en trainingen per onderwijssoort.

Cedeo- en CRKBO-erkend

KPC Groep verzorgt een breed scholingaanbod voor po, vo en mbo. Onze opleidingen en trainingen zijn Cedeo- en CRKBO-erkend.

Like Big Picture? Like Leo!

Meer weten over persoonlijk leren? Op Facebook vertelt Leo wat ze allemaal meemaakt op haar Big Picture school.

 

Program in English?!

Having problems with the Dutch language?

Big Picture

Minder verzuim, minder drop outs, een veiligere leeromgeving en een betere doorstroming naar het vervolgonderwijs.