Direct naar content

Projectmanagement

 • Doelgroepen
  Docenten, Bestuurders, Directeuren, Opleidingsmanager
 • Onderwijssector
  Voortgezet onderwijs, Beroepsonderwijs
 • Data
  23 januari, 6 februari, 27 februari, 13 maart en 20 maart 2017
 • Prijs
  € 695,00
 • Locatie
  's-Hertogenbosch

Doel

Projectmatig werken en creëren staat volop in de aandacht. Met sterk projectleiderschap ontstaat een krachtig project met resultaat. Wie ben jij als projectleider, wat is jouw positie in de organisatie en hoe organiseer je het projectmanagement?

Inhoud
Elke docent en manager heeft een diversiteit aan taken in zijn pakket. Soms is een taak uniek en éénmalig. Is het dan een project? Hoe pak je een project aan? Via de theorie van het projectmanagement slaan we in deze training, onder begeleiding van een IPMA gecertificeerde projectleider, een brug naar een praktische inrichting van het project. Opbrengst: een concreet en compleet projectplan na afloop van de training.

Werkwijze
Diverse werkvormen: groepen, individueel, tweetallen, diverse activiteiten, discussierondes, brainstromsessie, projectmatig creërend samen leren aan de hand van projectmanagementtheorie en verschillende formats die je ook in je eigen praktijk direct inzet. Digitale middelen: Trello, padlet, H5P.

Opbrengst
Na afloop organiseer je vol zelfvertrouwen je eigen PSU (project start up), weet je welke rol jij als projectleider vervult in jouw organisatie, heb je een concreet ingevuld projectplan en kun je direct aan de slag met een project.


Omvang
De training vindt plaats op 23 januari, 6 februari, 27 februari, 13 maart 2017 en duurt van 18.00 tot 21.30 uur, de afsluiting is op 20 maart 2017 en duurt van 9.30 tot 17.00 uur.

Cedeo- en CRKBO-erkend

KPC Groep verzorgt een breed scholingaanbod voor po, vo en mbo. Onze opleidingen en trainingen zijn Cedeo- en CRKBO-erkend.