Direct naar content

VSO: Onderwijs anders organiseren_oud

 • Doelgroepen
  Directeuren, Teamleiders, Zorgfunctionarissen
 • Onderwijssector
  Voortgezet onderwijs, Speciaal onderwijs
 • Prijs
  € 125,00
 • Locatie
  Utrecht

Doel

In deze interactieve bijeenkomst krijgt u scherp inzicht in actuele ‘trending topics’ binnen het VSO en praktische handvatten om de beste keuzes te maken en uw ambities te realiseren met betrekking tot Onderwijs anders organiseren.

Inhoud
21st Century skills. Leerlingen van nu voorbereiden voor de toekomst vraagt een veranderde kijk op de onderwijsorganisatie, ook in het VSO. Hoe speel je in op de ontwikkelingen rondom ICT, sociale media? Leerlingen leren hoe te leren. De verantwoordelijkheid van de leerling voor zijn leerproces betekent verandering in leeromgeving, leerinhoud, leiderschap en het werken in groepen. Deze bijeenkomst reikt nieuwe inzichten aan rondom het anders organiseren van onderwijs in het VSO. Vanuit verschillende invalshoeken dragen we inspirerende voorbeelden aan om het onderwijs anders te organiseren. We staan stil bij de organisatie van het leren en bij de groepsvorming.

Opbrengst
Creatieve en effectieve inzichten om in uw eigen school aan de slag te gaan met onderwijs dat klaar is voor de toekomst. Wie deze bijeenkomst volgt gaat naar huis met:

 • de nieuwste inzichten
 • tips voor de praktijk: de do's and dont's
 • hulpmiddelen en tools voor concrete (verbeter)acties.

 
Praktische informatie
De expertisebijeenkomst vindt plaats op 11 november 2014 bij Stip VSO Utrecht en duurt van 13.30 tot 16.30 uur. De bijeenkomst wordt verzorgd door Rosa Hessing en Maud Dolman.
Rosa Hessing    Maud Dolman


De kosten per bijeenkomst zijn € 125,- per persoon. Over de verschillende bijeenkomsten wordt een staffel gehanteerd. Voor twee bijeenkomsten betaalt u € 240,- voor drie bijeenkomsten € 355,- en voor alle bijeenkomsten € 460,-.

Op uw eigen school
Uiteraard kunnen we één of meerdere expertbijeenkomst(en) bij u op school verzorgen. Interesse? Neem dan contact op met Maud Dolman.

Deze expertisebijeenkomst maakt onderdeel uit van een viertal bijeenkomsten.

 • Meer informatie over alle bijeenkomsten

Direct naar:

Bekijk het aanbod opleidingen en trainingen per onderwijssoort.

Cedeo- en CRKBO-erkend

KPC Groep verzorgt een breed scholingaanbod voor po, vo en mbo. Onze opleidingen en trainingen zijn Cedeo- en CRKBO-erkend.