Direct naar content
Opleiden en trainen

De kracht van scholing

Opleiden & trainen vormen het middel bij uitstek om personen en daarmee organisaties duurzaam te versterken. Vanuit deze visie verzorgt onderwijsadviesbureau KPC Groep een breed scholingaanbod. We ontwikkelen en versterken persoonlijke competenties, en leggen ook de verbinding met de ontwikkeling van uw organisatie.

Dienstverlening
Onze dienstverlening kent zowel maatwerktrajecten als een ruim aanbod open inschrijving. Daarnaast is KPC Groep actief op het gebied van assessment en coaching. Ongeacht of het gaat om management development of de opleiding van zorgcoördinatoren, onze onderwijskundige achtergrond vormt de garantie voor een resultaatgerichte aanpak.

Kennisgebieden
Het aanbod opleidingen en trainingen richt zich op de volle breedte van primaire proces en de onderliggende processen.

Doelgroepen
Het scholingsaanbod van KPC Groep richt zich op alle professionals in het onderwijs, waaronder: bestuurders, schoolleiders, directeuren, docenten, intern begeleiders, zorgcoördinatoren, ondersteunend personeel.

De opleiders
KPC Groep beschikt over een uitgebalanceerd team van opleiders en trainers, die inhoudelijke deskundigheid combineren met didactische kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat KPC Groep zowel kan inspelen op complexe vraagstukken als op specifieke trainingsbehoeften.

 

 BedrijfsOpen_en_Maatwerk_FC_website        crkbo

De opleidingen en trainingen van KPC Groep zijn erkend door het Cedeo en CRKBO .

 

Opleiden & trainen

KPC Groep organiseert opleidingen, trainingen en conferenties; op maat of via open inschrijving.

Delen