André de Best

”In het (primair) onderwijs ben ik volledig thuis. Ik heb gewerkt als groepsleerkracht, (bovenschools) directeur, directeur-bestuurder en bestuurder van een samenwerkingsverband. Ben bekend met de ins & outs van het reguliere basisonderwijs en de stakeholders. Maar ook met het Internationaal Gericht Basis Onderwijs (IGBO) in Nederland. Naast mijn huidige functie van directeur-bestuurder van vier openbare basisscholen in Oegstgeest ben ik ook actief als adviseur en interim-manager.”

“Wat mij typeert? Vanuit een positieve blik weet ik veranderingen in te zetten. Anderen zeggen over mij dat ik samen met betrokkenen snel tot de kern kan komen. Mijn overtuiging is dat een eerlijke zelfreflectie en vertrouwen in elkaar de basis vormen voor succes. Resultaat gecombineerd met veel (werk-) plezier. Dáár ga en sta ik voor.”

Resultaat combineren met werkplezier

Expertises

Opdrachten

  • Kievietschool, Wassenaar. Begeleiding en advisering bestuur; interim-management.
  • Noordhoff uitgeverij. Advisering op gebied van (door-) ontwikkeling van materialen en de ontwikkeling van innovatieve methodes.
  • CBS De Burcht, Valkenburg. Advisering bestuur m.b.t. de huisvesting van de school en samenwerking met gemeente. Resultaat: een succesvolle aanvraag voor uitbreiding van de school.
  • IBS El Wahda, Heerlen. Begeleiding startende directeur; voorbereiding inspectiebezoek.

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met:

André de Best
Adviseur
073-6247247

E-mail André