Daan Fens

“Ik heb uitgebreide ervaring in met name het voortgezet onderwijs. Als eindverantwoordelijk schoolleider, als interim-manager en als adviseur. Mensen die met mij samenwerken, vertellen dat ik oog heb voor kwaliteiten en in staat ben mensen in hun kracht te plaatsen. Daarbij maak ik gebruik van humor. Humor doorbreekt patronen, brengt mensen bij elkaar en vermindert spanning.”

“In mijn opdrachten als interim-manager en als adviseur streef ik continu naar een (verdere) professionalisering van de schoolorganisatie, van de mensen in die organisatie en van de processen en procedures. Mijn betrokkenheid bij onderwijsprofessionals en leerlingen is groot. Hun ontwikkeling is mijn drijfveer.”

Professionalisering van organisaties, mensen en processen

Expertises

Opdrachten

  • Het Nieuwe Lyceum, Bilthoven; interim rector-bestuurder. Werkzaamheden (selectie): sterkte-zwakte analyse van organisatie; waarborgen bestuurlijke continuïteit (intern en extern); verbetertraject onderwijskwaliteit en secundaire processen.

  • Han Fortmann College, Heerhugowaard; gedeeld eindverantwoordelijk schoolleider a.i. Werkzaamheden: onderwijsontwikkeling, kwaliteitszorg, (her)positionering teamleiders.

  • Zwijsencollege, Veghel; conrector a.i. Taken o.m.: aansturing middenmanagement, kwaliteitszorg, verbetering secundaire processen, opstart afstandsleren i.v.m. coronacrisis.

     

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met:

Daan Fens
Adviseur
085-2101580

E-mail Daan