1

Blogs

Drs. Irene de Kort

Ik ben actief op het snijvlak van onderwijs, sport, welzijn, cultuur en bedrijfsleven. Daar draag ik met plezier en passie bij aan de ontwikkeling van mensen en van organisaties. Door te verbinden, te ontwikkelen, te implementeren en samen met de betrokken mensen te bouwen aan duurzame innovaties.

Ik ben een enthousiaste, integere en gedreven verbinder. Met een goed gevoel voor de belangen en behoeften van mensen en organisaties in met name po en vo. In het proces neem ik mensen mee en laat hen vertrouwen hebben in zichzelf en in de verandering. Om zo het beste uit mensen en uit het onderwijs te halen.

Samen bouwen aan duurzame innovaties

Expertises

Opdrachten

  • Stichting Playing for Success Rotterdam: projectmanagement, versterken kwaliteit en borging Playing for Success in 2 leercentra in Rotterdam.
  • Het Rijks Nijmegen: begeleiding team onderbouw bij vormgeven nieuwe school en onderwijsconcept
  • SALTO Eindhoven: ondersteuning team SALTO Gezond in Beweging bij het verbreden van hun ambitie naar andere (regionale) partners
  • Het College Vos Vlaardingen: begeleiding management en team bij ontwikkelen van een veilig en positief schoolklimaat
  • Alliantie Burgerschap: versterken van Burgerschap in po en vo (o.a. voeren van reflectiegesprekken met scholen, begeleiden van netwerken en het organiseren van conferenties)

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met:

Drs. Irene de Kort
Adviseur
073-6247247

E-mail Irene