Sandra Loos

“Met een flinke dosis enthousiasme en een grote bagage aan kennis en praktijkervaring ben ik als coach, adviseur en trainer actief in het primair onderwijs. Mijn focus ligt op - veelal complexe - verander- en implementatietrajecten bij scholen die hun onderwijs willen of moeten herinrichten. Elke context is uniek en vraagt om maatwerk en flexibiliteit.”

“Ik heb op alle lagen van het PO praktijkervaring en weet wat het is om ‘in de klei te staan’. Hierdoor ben ik gesprekspartner voor zowel bestuurders, schoolleiders, teams als de leerkracht. Ik help de verschillende perspectieven samen te brengen en kan door het ‘pendelen’ tussen de lagen afstemming aanbrengen binnen de po-organisatie.”

“Ik werk vanuit een positieve grondhouding. Besturen en scholen die met mij werken vertellen me dat ik echt inspireer en mensen en organisaties prikkel om van en met elkaar te leren. Hoe mooi is het om mensen in beweging te brengen en te brengen tot gezamenlijk leren. Ik geniet ervan om daar een bijdrage aan te kunnen leveren.”

Verander- en implementatietrajecten in alle lagen van PO-organisatie

Expertises

Opdrachten

  • Basisschool De Octopus (2017-heden); Basisschool Wij (2017-heden); Basisschool De Hasselbraam. (2017-heden): schoolontwikkeling onderwijs anders organiseren
  • Diverse schoolbesturen: begeleiding van benoemingsadviescommissies, werving en selectie (2017-heden)
  • Jan Lighthart Huibeven-Heerevelden (2017-heden): Training schoolontwikkeling onderwijs anders organiseren in combinatie met continu verbeterproces

 

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met:

Sandra Loos
Adviseur
085-2101580

E-mail Sandra