Arbeidstoeleiding: leren van collega-scholen

3 oktober 2019

Arbeidstoeleiding is een thema dat een hoge prioriteit heeft in het praktijkonderwijs en het voortgezet speciaal onderwijs.

Op woensdagmiddag 27 november a.s. organiseert KPC Groep / SVA op Curio Praktijkschool (voorheen Praktijkschool Breda) een inspiratiemiddag over arbeidstoeleiding. Tijdens deze middag geven we een podium aan inspirerende projecten en creatieve initiatieven. Je krijgt alle gelegenheid tot kennisdeling en netwerken. Deze inspiratiemiddag is onder andere bedoeld voor docenten, mentoren, stagebegeleiders en leidinggevenden.

 

 

Good practices delen; kennis uitwisselen

In de volle breedte van het thema delen scholen, partnerorganisaties op de arbeidsmarkt en leerstofontwikkelaars authentieke praktijkervaringen en geven antwoord op je vragen. Ook zullen tijdens deze middag enkele SVA-examinatoren aanwezig zijn om alle vragen over de verschillende SVA-trajecten te beantwoorden. Wie deelneemt, gaat naar huis met nuttige kennis en nieuwe invalshoeken om arbeidsvoorbereiding en -toeleiding van jongeren te ondersteunen en in de eigen schoolcontext naar een nog hoger plan te tillen.

Programma en inschrijven

 

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met:

Mandy Ankersmit
Adviseur
06-53541094

E-mail Mandy