Inspiratiedag over duurzame inzetbaarheid

10 juni 2019

Duurzame inzetbaarheid is één van de belangrijkste HR-thema's. Hoe zorg je er voor dat medewerkers vitaal, vakbekwaam en gemotiveerd blijven?

Uit het recente Nationaal Onderzoek Duurzame Inzetbaarheid onder bijna 1600 organisaties in de profit en not-for-profit sector blijkt dat er forse kloven zijn tussen strategische intenties en daden. Zo vinden werkgevers het lastig om het (intergenerationele) gesprek te voeren over duurzame inzetbaarheid van medewerkers en het op maat maken van afspraken over werkinhoud en ontwikkeling.

Bijzondere keynotes

Op 13 september organiseert onze partner Stavoor een inspiratiedag voor hrm-ers en leidinggevenden. Tijdens het congres krijgen deelnemers aan de hand van theorie, best practices en workshops, inspiratie voor het HR-beleid.

Keynotes worden verzorgd door bijzonder hoogleraar vitaliteitsmanagement Tinka van Vuuren en Lowie van Doninck. Van Doninck onderzoekt wat organisaties kunnen leren van Blauwe Zones. Gebieden in de wereld waar mensen significant vitaler zijn en een hogere levensverwachting hebben. Van Doninck:  “Onderbouwd door onderzoek naar de Blauwe Zones zien we dat het gaat om de integraliteit van verschillende factoren: voeding, levensstijl, sociale verbinding en bewegen.” 

Meer informatie over de inspiratiedag duurzame inzetbaarheid

 

 

 

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met:

Drs. Arie van Erp
Adviseur
06-22488059

E-mail Arie