KPC Groep breidt dienstverlening uit met KPC Interim

10 juni 2019

Met de start van KPC Interim breidt KPC Groep uit met een nieuwe vorm van dienstverlening. KPC Interim wordt geleid door drs. Frans Donders.

Frans Donders: “We positioneren KPC Interim onder het motto ‘management met meerwaarde’.  Onze mensen doen veel meer dan ‘op de tent passen’ en de lopende zaken afwikkelen. Het zijn door de wol geverfde onderwijsprofessionals die snel kunnen schakelen en de complexiteit van de context kunnen doorgronden. Wij reageren altijd binnen 1 werkdag op uw vraag, stellen samen met u zorgvuldig het gewenste profiel vast en gaan direct voor u op zoek naar de beste tijdelijke invulling voor de gevraagde positie. KPC Interim werkt uitsluitend met ervaren professionals. Professionals met verstand van leren en met een bewezen ‘track record’ in het onderwijs. Met gevoel voor mensen. Onze professionals zijn leiders in realisatie en implementatie. Deskundig, gedreven, authentiek. Wij werken snel en resultaatgericht en realiseren wat is afgesproken.”

 

Over Frans Donders

Frans Donders heeft  in zijn bagage ervaring als adviseur, lector, dean en directeur. “Mijn gehele werkzame leven ben ik actief op het snijvlak van onderwijs en markt voor onderwijsorganisaties, commerciële opleidingsorganisaties en zakelijke dienstverleners.”  Eerder was Frans Donders verbonden aan onder meer Ernst & Young Executive Management, ROC Nijmegen en Tias Business School. Bij de Hanzehogeschool in Groningen was hij als dean verantwoordelijk voor het Instituut voor Marketing Management en vervolgens als lector voor het Kenniscentrum Ondernemerschap en de incubator van de Groningse hogeschool en universiteit.

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met:

Drs. Frans Donders
Directeur KPC Interim/Adviseur
06-12504008

E-mail Frans