KPC Groep zet nieuwe stap met verhuizing naar landgoed Guldenberg

3 september 2018

KPC Groep is verhuisd naar landgoed Guldenberg. Landgoed Guldenberg (gelegen in Midden-Brabant tussen Den Bosch en Tilburg) is van oudsher een plek voor inspiratie, ontwikkeling en opleiding.

Op de nieuwe locatie beschikt KPC Groep naast kantoor- en werkruimten voor adviseurs en ondersteunende medewerkers over up-to-date faciliteiten voor coaching, training en opleiding. Sieb Louwsma, algemeen directeur KPC Groep: “We zijn zeer verheugd over onze nieuwe locatie, hemelsbreed 8 kilometer van Den Bosch. Landgoed Guldenberg is gelegen in een prachtig natuurgebied. De verhuizing markeert de start van het nieuwe schooljaar. Het is ook een nieuwe stap in de ontwikkeling van KPC Groep. Daarbij hoort ook de aanstaande komst van nieuwe adviseurs en talentvolle ‘teaching leaders’ die zich met ons gaan verbinden.”

 

Event met Gert Biesta

Om de verhuizing te markeren, gaat dit schooljaar een speciaal event plaatsvinden op Guldenberg met de gerenommeerde onderwijspedagoog en -denker Gert Biesta. Het gedachtengoed van Biesta is een belangrijke inspiratiebron voor het gesprek over ‘goed onderwijs’ en spreekt velen aan. Binnenkort meer hier over.