Opleiding Digitale Geletterdheid Expert

7 april 2021

In het onderwijs is de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in digitale leermiddelen en hands-on trainingen. We zien echter dat scholen steeds meer het belang zien van verder kijken dan de inzet van tools, hardware of methodes. Er is behoefte aan het ontwikkelen en implementeren van een lange termijn beleid dat in een sterk gedigitaliseerde wereld past bij de context van de school en dat zorgt voor een doorgaande lijn binnen de organisatie.

Hiervoor zijn binnen de school kartrekkers nodig. Professionals die niet alleen zelf digitaal van wanten weten maar ook een inspiratiebron vormen voor de hele schoolorganisatie: de expert digitale geletterdheid.

Onze netwerkpartner de Rolf groep biedt in het schooljaar 2021-2022 de Nationale Opleiding Digitale Geletterdheid Expert voor het Primair Onderwijs opnieuw aan. Deze door deelnemers hooggewaardeerde modulaire post-hbo opleiding wordt verzorgd door een ervaren team van onderwijsadviseurs Digitale Geletterdheid van de Rolf groep, bijgestaan door erkende specialisten op het terrein van onder meer mediawijsheid en computational thinking.
De opleiding Digitale Geletterdheid Expert vindt plaats op verschillende locaties in Nederland met startdata vanaf oktober. Inschrijven is nu al mogelijk.

Meer weten?

Over de Nationale Opleiding Digitale Geletterdheid Expert is een uitgebreide Studiewijzer beschikbaar. Vul dit formulier in en u ontvangt de Studiewijzer in uw mailbox.

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met:

Martijn Hermsen
Adviseur
085-2101580

E-mail Martijn