Regeling Schoolkracht: krachtige impuls voor schoolontwikkeling

1 december 2020

Wat een mooie kans! Het ministerie van OCW heeft eind november de regeling Schoolkracht gelanceerd. Daarmee kunnen basisscholen en scholen voor speciaal- en voortgezet onderwijs tot 30.000 euro subsidie ontvangen. Een prachtige kans voor uw school voor duurzame school- en onderwijsontwikkeling. Met deze subsidieregeling kunt u die ideeën gaan waarmaken waar geen budget of tijd voor was. Het moment om uw plannen een beslissend zetje te geven.

Ondersteuning en ontzorging

Als KPC Groep staan we u graag ter zijde. Wij kunnen u naast de uitvoering óók ondersteuning bieden bij het opstellen van het plan voor de schoolontwikkeling en bij de aanvraag. Graag denken we met u mee over het vaststellen en onderbouwen van de doelen van uw plan. En over wat nodig is om na afloop van het subsidietraject de schoolontwikkeling te verduurzamen. Ook kunnen wij u ondersteunen bij het verantwoorden van de inzet van de subsidiegelden.

Snelheid is belangrijk

Let op: snelheid is geboden! De aanvraag moet uiterlijk 15 januari binnen zijn bij OCW. Met onze kennis en ervaring op het gebied van schoolontwikkeling, professionalisering en onderwijskwaliteit kunnen we snel schakelen. De regeling zélf loopt van maart 2021 tot en met augustus 2022.

Neem contact op

Graag staan we klaar voor u om een  ‘boost’ te geven aan het onderwijs op uw school. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur een mail naar info@kpcgroep.nl en we nemen z.s.m. contact met u op.

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met:

Diane van der Voorn
Adviseur
085-2101580

E-mail Diane