Start 10-14 werkplaats schooljaar 2019/2020

26 augustus 2019

Op 1 november start de tweede editie van de 10-14 werkplaats. In vijf bijeenkomsten begeleiden twee ervaren adviseurs van KPC Groep (Pieter Snel en Ton Bruining) de deelnemers bij het voorbereiden, ontwikkelen en uitvoeren van 10-14 projecten.

De diepte in 

De deelnemers aan de werkplaats krijgen de beschikking over een uitgebreide verzameling aan instrumenten om 10-14 onderwijs onderwijskundig en organisatorisch vorm te geven. Verder nodigt KPC Groep een aantal gast-experts uit die op verschillende gebieden (onderwijspraktijk, bestuurlijk/organisatorische praktijk, ouderbetrokkenheid) diepgang aanbrengen.

Deelname

Deelnemers – bijvoorbeeld 10-14 projectleiders - kunnen individueel deelnemen en zelf de vertaalslag maken in de praktijk. Sterk is ook wanneer twee partnerorganisaties (PO/VO) ieder met één of meer vertegenwoordigers deelnemen. Een hele werkgroep kan ook participeren: een investering in vijf  zeer effectieve ontwikkeldagen voor het hele team. Tegelijkertijd krijgt het programma dan ook het karakter van teambuilding.

Met opdrachtgevers/deelnemers die niet tot 1 november willen wachten kunnen op maat afspraken gemaakt worden, zodat er direct begonnen wordt. Zo kan bijvoorbeeld een intake-gesprek direct gevolgd worden door een startbijeenkomst op locatie.

Werkplaats 10-14 onderwijs

10- 14 onderwijs

Werkplaats 10-14 onderwijs

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met:

Dr. Ton Bruining
Adviseur/R&D KPC Groep
06–53221513

E-mail Ton