Word jij onze volgende stagiaire?

22 juni 2019

KPC Groep adviseert scholen bij het anders organiseren van onderwijs. De ambitie van KPC Groep is om voortdurend haar kennisbasis te vergroten, op basis daarvan nieuwe methoden en instrumenten te ontwikkelen en kennis en ervaring over onderwijsinnovatie te delen en desgewenst schoolorganisaties verder te adviseren. Het komend studiejaar gaat o.l.v. dr. Ton Bruining het project Onderwijs anders organiseren 2019/2020 van start.

Kernvraag van het project is: welke actuele mogelijkheden zijn er om innovatieve leer- en werkomgevingen te implementeren die voldoen aan de veranderende behoeften van kinderen en jongeren, die efficiënter zijn ingericht én die aantrekkelijke loopbaanperspectieven bieden voor onderwijsprofessionals?

Onderwijs anders organiseren vraagt om een multidisciplinair perspectief: onderwijskundig, pedagogisch én organisatiekundig. We zoeken daarom voor dit project tenminste drie stagiaires vanuit verschillende achtergronden die gedurende minimaal een half jaar en liefst een jaar een bijdrage kunnen leveren aan dit project en die op basis daarvan een bijdrage leveren aan adviestrajecten. Studeer je onderwijskunde, pedagogiek, bedrijfskunde of IT? We gaan graag het gesprek met je aan. 

 

Meer weten? Interesse? Neem contact op met Ton Bruining (KPC Groep R&D)

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met:

Dr. Ton Bruining
Adviseur/R&D KPC Groep
06–53221513

E-mail Ton