Masterclasses professionalisering kleuteronderwijs

Doelgroepen: Leerkrachten, onderbouwcoördinatoren, intern begeleiders en directeuren

Onderwijssector: Primair onderwijs

Doel
Het verzorgen van onderwijs aan kinderen in de kleuterperiode vergt specifieke vaardigheden en condities. In een serie inspirerende masterclasses krijgen kleuterleerkrachten, onderbouwcoördinatoren, intern begeleiders en directeuren kennis, inzicht en vaardigheden aangereikt over een breed palet aan relevante thema’s rondom het werken met kleuters en gaan ze actief aan de slag met hun eigen leervragen. Het volledige programma bestaat uit 9 masterclasses. Iedere masterclass behandelt een afgerond thema. Een gerichte selectie van masterclasses op maat voor uw organisatie behoort uiteraard tot de mogelijkheden.


Inhoud

Het programma omvat de volgende masterclasses, voor de uitgebreide informatie (zoals werkwijze en resultaat) klikt u op onderstaande links.

 
Tijdsinvestering

6 uur per masterclass.


Uiteraard handelt KPC Groep bij het verzorgen van haar trainingen en bijeenkomsten conform de coronarichtlijnen en -instructies van het RIVM. In het geval een fysieke bijeenkomst of training niet mogelijk is vanwege de richtlijnen van dat moment, dan zetten we die om in een passende online-oplossing waardoor de continuïteit en kwaliteit van uw professionaliseringstraject geborgd zijn.

 

Bekijk ook onze opleidingsagenda

Opleidingsagenda

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met:

Drs. Arie van Erp
Adviseur
06-22488059

E-mail Arie