Hoe haal je meer uit je schoolwebsite

Doelgroepen: Leerkrachten, docenten, ICT medewerkers en schoolleiders.

Onderwijssector: Primair onderwijs, Speciaal onderwijs, Voortgezet onderwijs, Praktijkonderwijs, VMBO, Beroepsonderwijs

Doel
Voor een school is een website niet meer weg te denken als communicatie- en profileringsmiddel. Een website in de lucht brengen is één ding. Maar een site verder uitbouwen en beheren is iets anders. Deze training helpt u als beheerder om uw website te optimaliseren.


Inhoud

Het beheren van een schoolwebsite is vaak een taak die erbij komt. In deze training leert u hoe u de kwaliteit en relevantie van uw schoolwebsite kunt verbeteren en meer bezoekers trekt. 
Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer websitebeheer en contentcreatie, gebruikersvriendelijkheid, zoekmachine-optimalisatie, online trends, doorontwikkeling van website met nieuwe functionaliteiten en analyseren van statistieken.


Werkwijze

Tips en do’s and dont’s, demonstratie van handige tools, praktijkvoorbeelden en praktijkopdrachten.


Resultaat
Na afloop weet jij wat nodig is om de performance van je schoolwebsite naar een hoger plan te tillen en welke concrete aanpassingen en acties nodig zijn. Je krijgt inzicht in nieuwe trends en mogelijkheden om je website resultaatgericht te maken.


Tijdsinvestering

De tijdsinvestering is 1 uur voorbereiding en 7 uur training.


Uiteraard handelt KPC Groep bij het verzorgen van haar trainingen en bijeenkomsten conform de coronarichtlijnen en -instructies van het RIVM. In het geval een fysieke bijeenkomst of training niet mogelijk is vanwege de richtlijnen van dat moment, dan zetten we die om in een passende online-oplossing waardoor de continuïteit en kwaliteit van uw professionaliseringstraject geborgd zijn.

 

Bekijk ook onze opleidingsagenda

Opleidingsagenda

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met:

Drs. Arie van Erp
Adviseur
06-22488059

E-mail Arie