25

Totaal aantal contacturen

12

Totaal aantal huiswerkuren

Projectmanagement

Doelgroepen: Docenten/leraren, opleidingsmanager, directeuren en bestuurders.

Onderwijssector: Primair onderwijs, Speciaal onderwijs, Voortgezet onderwijs, Praktijkonderwijs, VMBO, Beroepsonderwijs

Doel
Projectmatig werken en creëren staat volop in de aandacht. Met sterk projectleiderschap ontstaat een krachtig project met resultaat. Wie ben jij als projectleider, wat is jouw positie in de organisatie en hoe organiseer je het projectmanagement?


Inhoud
Elke docent en manager heeft een diversiteit aan taken in zijn pakket. Soms is een taak uniek en éénmalig. Is het dan een project? Hoe pak je een project aan? Via de theorie van het projectmanagement slaan we in deze training, onder begeleiding van een IPMA gecertificeerde projectleider, een brug naar een praktische inrichting van het project. Opbrengst: een concreet en compleet projectplan na afloop van de training.


Werkwijze
Diverse werkvormen: groepen, individueel, tweetallen, diverse activiteiten, discussierondes, brainstromsessie, projectmatig creërend samen leren aan de hand van projectmanagementtheorie en verschillende formats die je ook in je eigen praktijk direct inzet. Digitale middelen: Trello, padlet, H5P.


Resultaat

Na afloop organiseer je vol zelfvertrouwen je eigen PSU (project start up), weet je welke rol jij als projectleider vervult in jouw organisatie, heb je een concreet ingevuld projectplan en kun je direct aan de slag met een project.


Dagen/dagdelen

6 dagdelen


Tijdsinvestering

Opleidingsdagen, 3 dagen of 6 dagdelen: 24 uur
Intake vooraf: 1 uur                 
Zelfstudie/huiswerk tussen de bijeenkomsten: 12 uur                  


Registerleraar
Aanvraag Registerleraar in behandeling. 

 

Bekijk ook onze opleidingsagenda

Opleidingsagenda

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met:

Maikel Mahangi
Adviseur
0612856700

E-mail Maikel