Tussen Opleiding en Beroepspraktijk

Doelgroepen: Directeuren, Teamleiders, Beleidsmedewerkers

Onderwijssector: Beroepsonderwijs

Data: 28 november 2017

Prijs: € 80,00

Locatie: 's-Hertogenbosch

Dit voorjaar maakten onze mbo-specialisten een bijzondere publicatie: het MBO Groeiboek 2017. Het Groeiboek is door velen gedownload. Het Groeiboek is een inspiratiebron voor leraren en onderwijsteams in het beroepsonderwijs die de verbinding tussen opleiding en beroepspraktijk willen versterken.

Het Groeiboek smaakt naar meer. Dat vinden wij en dat proeven we ook uit de reacties! Op 28 november gaan we graag met u in het verlengde van het Groeiboek verder op ontdekkingsreis ‘tussen opleiding en beroepspraktijk’. Samen met u toetsen we het MBO Groeiboek 2017 aan de onderwijspraktijk. Ook verzamelen we met u inspirerende voorbeelden en ideeën om de verbinding tussen beroepspraktijk en beroepsopleiding te versterken. De opbrengsten leggen we vast en nemen we mee in de editie 2018 van het MBO Groeiboek.

Let op: Deelnemers ontvangen het boek 'Tussen opleiding en beroepspraktijk'. Het boek al in uw bezit? Dan zijn de deelnemerskosten €50,-. U kunt gratis een introducé meebrengen. Voor € 30,- krijgt ook uw introducé de beschikking over het boek.

Programma: Download de flyer (pdf)

Omvang

De bijeenkomst vindt plaats op 28 november en duurt van 13.00 uur tot 15.30 uur.
De bijeenkomst start met een inleiding van Ton Bruining, algemeen directeur van KPC Groep. Hij gaat in op eigentijds vakmanschap, 'crossing borders' tussen beroepsopleiding en beroepspraktijk en professionele netwerken. Daarna wisselen we kennis en ervaringen uit in een inspirerende ambiance. De uitkomsten van de ontdekkingsreis nemen we mee in de editie 2018 van het MBO Groeiboek.

 

Bekijk ook onze incompany opleidingen

Incompany opleidingen