2

Huiswerkuren

Vitaal naar de finish

Inschrijven

Doelgroepen: Docenten/leraren en 60+ers

Onderwijssector: Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs, Beroepsonderwijs

Data: 4 april 2019, 30 april 2019

Prijs: € 395,00

Locatie: Landgoed Guldenberg te Helvoirt

Doel
In de laatste fase van uw loopbaan kunnen vragen rijzen over het eigen toekomstperspectief. In deze bijeenkomst krijgt u zicht op uitdagingen, dilemma’s en keuzemogelijkheden.


Inhoud
Oudere medewerkers staan op een gegeven moment voor de keuze: eerder stoppen met werken of doorgaan? In een programma van 1 + ½ dag krijgt u alle overwegingen die bij dit proces horen onder ogen. U wordt zich rationeel en gevoelsmatig bewust van de gevolgen van uw keuze. Hoe blijft u gemotiveerd en vitaal als u door blijft werken? En welk perspectief lonkt er als u eerder wilt stoppen? Het delen van beelden en dilemma’s met collega’s in dezelfde situatie helpt daarbij. U krijgt handvatten om ook met uw thuisfront  in gesprek te gaan en afwegingen te maken. Na deze bijeenkomst kunt u weloverwogen keuzes maken.
 

Werkwijze
Informatieverstrekking over de plus- en minpunten van stoppen en doorgaan met werken; uitwisseling met gelijkgestemde generatiegenoten; mindfulness; praktijkgerichte oefeningen; huiswerkopdracht (bespreken met het thuisfront).


Opbrengst
Deelnemers kunnen na afloop een weloverwogen keuze maken over toekomstige stappen op weg naar de finish.


Omvang

Deze training vindt plaats op 4 april 2019 van 9.30 - 17.00 uur en op 30 april van 13.00 - 17.00 uur en wordt verzorgd door onze partner Stavoor.

Interessante aanvullende informatie

 

Bekijk ook onze incompany opleidingen

Incompany opleidingen

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met:

Drs. Arie van Erp
Adviseur
06-22488059

E-mail Arie