De kracht van scholing

Opleiden & trainen vormen het middel bij uitstek om personen en daarmee organisaties duurzaam te versterken. Vanuit deze visie verzorgt onderwijsadviesbureau KPC Groep een breed scholingaanbod. We ontwikkelen en versterken persoonlijke competenties, en leggen ook de verbinding met de ontwikkeling van uw organisatie.

Dienstverlening 
Onze dienstverlening kent zowel maatwerktrajecten als een ruim aanbod open inschrijving. Daarnaast is KPC Groep actief op het gebied van assessment en coaching. Ongeacht of het gaat om management development of de opleiding van zorgcoördinatoren, onze onderwijskundige achtergrond vormt de garantie voor een resultaatgerichte aanpak.

Kennisgebieden 
Het aanbod opleidingen en trainingen richt zich op de volle breedte van primaire proces en de onderliggende processen.

Doelgroepen 
Het scholingsaanbod van KPC Groep richt zich op alle professionals in het onderwijs, waaronder: bestuurders, schoolleiders, directeuren, docenten, intern begeleiders, zorgcoördinatoren, ondersteunend personeel.

De opleiders 
KPC Groep beschikt over een uitgebalanceerd team van opleiders en trainers, die inhoudelijke deskundigheid combineren met didactische kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat KPC Groep zowel kan inspelen op complexe vraagstukken als op specifieke trainingsbehoeften.       

De opleidingen en trainingen van KPC Groep zijn erkend door het Cedeo en CRKBO