Over KPC Groep

KPC Groep biedt oplossingen voor vragen en uitdagingen die u als onderwijsorganisatie bezighouden. We focussen ons op het primaire proces van leren en opleiden. We adviseren, trainen, coachen, onderzoeken en zorgen voor projectleiders.

Complexiteit brengen we terug tot de essentie. Verwacht van ons geen dikke rapporten. Wél advisering en ondersteuning waarmee u het verschil kunt maken voor uw leerlingen of studenten.

Als dienstverlener richten we ons vooral op onderwijsorganisaties in het:

 

Kwaliteit

We werken op alle lagen en niveaus van onderwijsorganisaties. Met onze kennis en ervaring brengen we verbeter- en innovatieprocessen in een versnelling. Onze kracht is aan te sluiten bij uw context en uw specifieke ontwikkelbehoeften. Kwaliteit staat aan de basis van alles wat we doen. Dat geeft vertrouwen en zekerheid.  

KPC Groep is ISO-9001 gecertificeerd. We beschikken over  een CEDEO-erkenning voor onze (open en op maat) trainingen.

Het verhaal van KPC Groep

Werken met een KPC Groep-adviseur geeft u toegang tot onze kennisbasis en netwerken. Bij alles wat we doen is ‘de bedoeling’ van het onderwijs leidend. In een video vertellen we u meer over onze drijfveren en werkwijze. 

  • "Onderwijs is mensenwerk. De kern is dat je mensen betrekt, hen aanspreekt op hun kwaliteiten, talenten en passies."
    Ton Bruining, algemeen directeur KPC Groep
    Meer over Ton Bruining

Slimme verbindingen

Veranderingen in de jeugdcultuur, in de technologie en in het beroepenveld vragen van leraren, teams en schoolorganisaties om nieuwe benaderingen. Lees meer over 'slimme verbindingen' in de column van Ton Bruining.

 

Blog

Directie en Raad van Toezicht

Onze adviseurs werken vanuit adviesgroepen en marktteams. Ons bureau wordt geleid door algemeen directeur Ton Bruining en directeur Linda Schlundt Bodien (bedrijfsvoering). Beiden combineren hun leidinggevende taken met advieswerkzaamheden voor opdrachtgevers.

De Raad van Toezicht van KPC Groep bestaat uit:

  • De heer drs. J.C. Maan (voorzitter)
  • Mevrouw mr. G.M.M. Blokdijk
  • De heer drs. J.A. Kamps
  • De heer prof. dr. F. Leijnse

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met:

Dr. Ton Bruining
Algemeen directeur / Adviseur
06–53221513

E-mail Ton