Werken bij KPC Groep

Werken bij KPC Groep is werken bij een landelijk opererend onderwijsadviesbureau. Onze opdrachtgevers zijn schoolbesturen, directeuren en teamleiders in de verschillende onderwijssectoren.
Ook zijn we actief in landelijke projecten op het gebied van onderwijsontwikkeling. Onze adviseurs vind je verder op de snijvlakken van onderwijs, bedrijfsleven, arbeidsmarkt, jeugdzorg en overheden. We zijn pas tevreden als ons werk daadwerkelijk impact heeft.

We bieden begeleiding en ondersteuning op alle niveaus van onderwijsorganisaties: leraren, (midden)management, directie en bestuur.
Als dienstverlener is ons succes gebaseerd op de talenten en kwaliteiten van onze medewerkers. Bevlogen professionals die de kunst van samenwerken verstaan met zowel klanten als collega’s. Mensen met lef en drive om ongebaande paden te verkennen.

 

We hebben geen actuele vacatures maar zijn altijd geïnteresseerd in onderwijsprofessionals met ondernemerschap en relevante werkervaring. Je kunt je CV sturen naar info@kpcgroep.nl