Werken bij KPC Groep

Werken voor KPC Groep is werken bij een landelijk opererend onderwijsadviesbureau. Onze opdrachtgevers zijn schoolbesturen, directeuren,  teamleiders en samenwerkingsverbanden in de verschillende onderwijssectoren.
Ook zijn we actief in landelijke projecten op het gebied van onderwijsontwikkeling. Onze adviseurs en trainers vind je verder op de snijvlakken van onderwijs, bedrijfsleven, arbeidsmarkt, jeugdzorg en overheden. We zijn pas tevreden als ons werk daadwerkelijk impact heeft.

We bieden begeleiding en ondersteuning op alle niveaus van onderwijsorganisaties: leraren, (midden)management, directie en bestuur.
Als dienstverlener is ons succes gebaseerd op de talenten en kwaliteiten van de aan KPC Groep verbonden professionals. Bevlogen professionals die de kunst van samenwerken verstaan met zowel klanten als collega’s. Mensen met lef en drive om ongebaande paden te verkennen.

We komen verder graag in contact met adviseurs, projectleiders, trainers en coaches met ondernemerschap en relevante ervaring op de volgende inhoudelijke domeinen:

  • school- en teamontwikkeling
  • pedagogiek in de onderwijspraktijk
  • doorlopende leerlijnen
  • kwaliteit van onderwijs
  • professionaliseringsvraagstukken
  • arbeidstoeleiding van kwetsbare jongeren 

Je kunt je CV sturen naar drs. Arie van Erp: a.vanerp@kpcgroep.nl  Zien we voldoende aanknopingspunten dan nodigen we je uit voor een gesprek.

Interim-dienstverlening

Soms vragen vraagstukken en contexten om een interim-oplossing. We merken dat opdrachtgevers dan behoefte hebben aan tijdelijke hoogwaardige capaciteit. Daarom is er een nieuwe loot aan de KPC-stam:
KPC Interim.

Heb je bewezen expertise en ervaring met interim-management in het onderwijs, met name als interim-bestuurder of interim-schoolleider? Wil je deel uit gaan maken van een netwerkorganisatie die na elk project of interim-inzet een blijvende verbetering wil achterlaten? Graag nodigen we je dan uit je CV te sturen naar Janke van der Zaag, directeur KPC Interim: j.vanderzaag@kpcgroep.nl 

 

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met:

Drs. Arie van Erp
Adviseur
06-22488059

E-mail Arie