Over KPC Groep

KPC Groep biedt oplossingen voor vragen en uitdagingen die u als onderwijsorganisatie bezighouden. We focussen ons op het primaire proces van leren en opleiden. We adviseren, trainen, coachen, onderzoeken en zorgen voor projectleiders.

Complexiteit brengen we terug tot de essentie. Verwacht van ons geen dikke rapporten. Wél advisering en ondersteuning waarmee u het verschil kunt maken voor uw leerlingen of studenten.

Als dienstverlener richten we ons vooral op onderwijsorganisaties in het:

 

Kwaliteit

We werken op alle lagen en niveaus van onderwijsorganisaties. Met onze kennis en ervaring brengen we verbeter- en innovatieprocessen in een versnelling. Onze kracht is aan te sluiten bij uw context en uw specifieke ontwikkelbehoeften. Kwaliteit staat aan de basis van alles wat we doen. Dat geeft vertrouwen en zekerheid.  

 

Het verhaal van KPC Groep

Werken met een KPC Groep-adviseur geeft u toegang tot onze kennisbasis en netwerken. Bij alles wat we doen is ‘de bedoeling’ van het onderwijs leidend. In een video vertellen we u meer over onze drijfveren en werkwijze. 

  • "Hoge professionele kwaliteit en toewijding. Daar staat KPC Groep voor. Samen met opdrachtgevers bouwen we aan toekomstbestendig onderwijs."
    Sieb Louwsma, algemeen directeur KPC Groep
  • "Als moderne netwerkorganisatie hebben we verbindingen met alle lagen in het onderwijs. We zijn pragmatisch, innovatief én mensgericht."
    Patrick van den Hemel, zakelijk directeur KPC Groep

Slimme verbindingen

Veranderingen in de jeugdcultuur, in de technologie en in het beroepenveld vragen van leraren, teams en schoolorganisaties om nieuwe benaderingen. Lees meer over 'slimme verbindingen' in de column van Ton Bruining.

 

Blog